Boende

Hotell Toppen

I centrala Storuman hittar du Hotell Toppen där vi vill att du som gäst ska känna dig som hemma. Vi vill ge dig som besökare chansen att skapa dina egna minnen och upplevelser i den byn vi kallar hem. Med närhet till löpspår, stigar, skog, skidspår och skoterspår kan du välja mellan att ha en aktiv vistelse eller ta det lugnt och njuta av vår relaxavdelning där du får en panoramavy över Storuman.

Storuman är platsen där vägar och människor möts. Centralt i vår region och som knutpunkt för europavägarna E45 och E12. Det är här du finner porten till fjällvärlden och nyckeln till Lapplands hjärta. Med en centralort som erbjuder service och upplevelser för alla variationer.

Mitt i allt detta finner du oss. Med våra anläggningar för boende, mat och upplevelser. Nära och vackert inbäddat vid huvudleden och öppet 365 dagar per år. Alltid med personlig service och lösningar för de flesta behov. Här möts affärsresenärer, långliggare och konferensgäster. Och förstås även många som reser privat eller för aktiviteter och läger.

Hos oss skapar omgivningarna upplevelser och minnen. Vid gränsen mellan trollska skogslandskap och vidunderliga fjällområden. Vår önskan är att få ge dig besökare ett unikt minne för framtiden. Vi gör det genom att bjuda in till vår storslagna natur med naturen och aktiviteterna som ger en rik meny av tillgängliga upplevelser.

Känn dig alltid varmt välkommen till oss oavsett reseanledning!

Kontaktinformation

Blå vägen 238
92331 Storuman
Telefon: 0951-77700

E-post: info@hotelltoppen.se
Hemsida: https://hotelltoppen.se

Hitta hit

Sociala medier


Instagram