Se och göra

ECObutiken i Norsjö

ECObutiken i Norsjö erbjuder ekologiska och naturliga produkter för kropp, hem och uteliv. Allt är schysst, både när det gäller material och innehåll. Hos oss kan du känna dig trygg med att hitta hållbara och miljövänliga produkter både till dig själv och andra. Intill butiken ligger produktionen av vårt egna varumärke Naturlig Deo.

Bokade besök
Vi tar även emot bokade besök i mån om tid. Vi kan erbjuda en guidad tur i butiken samt berätta om vårt egenproducerade varumärke Naturlig Deo. Besöken kan ske både under ordinarie öppettider och när butiken är stängd. Utrymme för önskemål på upplägg finns. Kontakta oss via telefon eller mail om du är intresserad av att boka ett besök hos oss. 

Webshop & leveranser
Hela ECObutikens sortiment finns i vår webshop. Som fraktalternativ kan du välja mellan att få gratis hemleverans inom Norsjö samhälle, eller att hämta din order när som helst på dygnet utan att behöva träffa personalen. Båda alternativen är gratis och vi kontaktar dig via sms när vi packat din order. Vi skickar också ordrar per post dagligen, till en fraktkostnad 49 kr och fraktfritt vid ordrar över 500 kr.

Kontaktinformation

Sörbyvägen 1
93532 Norsjö
Telefon: 46-0702261833

E-post: info@naturligdeo.se
Hemsida: http://www.ecobutiken.nu

Hitta hit